Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

...από τη δεντροφύτευση στο πάρκο στις 29 Μαρτίου

2 σχόλια:

  1. Παιδιά δεν είμαι ούτε βοτανολόγος ούτε γεωπόνος, αλλά περνώ πολύ συχνά από το πάρκο και αυτό που είχα διαπιστώσει ήταν ότι ήδη η πρώτη δεντροφύτευση είχε γίνει τελείως λάθος. Όταν έμαθα ότι θα γίνει και δεύτερη απόρησα πραγματικά με πια λογική θα γίνει. Ελπίζω όχι με τη λογική της διαφήμισης.
    Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα φυτά, ειδικά τα δέντρα είτε είναι πεύκα είτε είναι οτιδήποτε άλλο, χρειάζονται κάποια απόσταση μεταξύ τους. Το πάρκο έχει αρκετό χώρο για μερικά δέντρα αλλά όχι για πολλά. Δεν πρέπει να φυτεύονται ένα μέτρο το ένα από το άλλο γιατί στο τέλος δεν θα μεγαλώσει κανένα! Καλό θα είναι να βρεθεί κάποιος γεωπόνος να δει τα δέντρα που έχουν φυτευτεί για να μην υπάρξει πρόβλημα στο μέλλον.
    Εσείς τι πιστεύετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γεωπόνος υπάρχει και όχι μονο ενας και θα γίνουν αρκετές αλλαγές. Αν μας ενδιεφερε η διαφημιση και το θεαθηναι θα καναμε τιποτε αλλο από το να ξημεροβραδιανόμαστε στο πάρκο εδω και 2,5 μηνες. Καθε προσφορα για εθελοντικη εργασια ειναι ευπροσδεκτη θα μπει και αναλογη ανακοινωση στο blog. Παντως κατα την προσωπικη μου αποψη οτι ανησυχίες εχεις θα ηταν καλό να τις εκφράσεις και στην ανοιχτή συνέλευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή